ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ!

Η εταιρεία μας είναι από τις πιο ειδικευμένες στους τομείς των αποφράξεων – συντηρήσεων αποχετεύσεων στη Θεσσαλονίκη.

Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1980 και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα μέσα ώστε να  εξυπηρετεί με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

Τα συνεργεία απόφραξης διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.

Απο το 1980 προσπάθούμε συνεχώς και βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, ξεκινώντας απο τον Δήμο Θερμαϊκού της Θεσσαλονίκης και τα περίχωρά του φτάσαμε σήμερα να καλύπτουμε  κάθε σημείο της Κεντρικής Μακεδονίας.

Με συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό στον πελάτη αναλαμβάνουμε την επίλυση όλων των προβλημάτων του δικτύου της αποχέτευσής σας και των υδραυλικών εγκαταστάσεων παντός τύπου.

Αξιοποιώντας στο έπακρο τις απεριόριστες δυνατότητες των αποφρακτικών μηχανημάτων υδροβολής εξυγιαίνουμε πλήρως το αποχετευτικό σας σύστημα, επιλύοντας ουσιαστικά τη μερική ή ολική ανεπάρκεια του.

Παρέχοντας κάλυψη σε όλες τις ανάγκες σας, αναλαμβάνουμε τις αποφράξεις και τον καθαρισμό σε:

  • Σιφόνια δαπέδου και μπάνιου
  • Λεκάνη μπάνιου μπανιέρα νιπτήρα και νεροχύτη
  • Αποχέτευση κουζίνας
  • Κεντρικούς αγωγούς αποχετεύσεων και φρεάτια
  • Σωληνώσεις όμβριων
  • Αγωγούς ύδρευσης
  • Εξωτερικές σχάρες

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ & ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ!

Η δραστηριότητα μας περιλαμβάνει, τον Εντοπισμό & τη Βιντεοσκόπηση Σωληνώσεων, όπως και τη Χαρτογράφηση του δικτύου σας.

 Σε περιπτώσεις πιθανού τραυματισμού της αποχέτευσή σας εντοπίζουμε, υπέργεια τις σωληνώσεις του χώρου σας, χρησιμοποιώντας κορυφαίο ανιχνευτικό εξοπλισμό αποφεύγοντας περιττές εργασίες, εξοικονομώντας πόρους & χρόνο.

 Μετά το πέρας του καθαρισμού των αγωγών σας, μπορούμε πλέον να καταγράψουμε ψηφιακά την κατάσταση του συστήματός σας.

Χρησιμοποιώντας κάμερες υψηλής τεχνολογίας, ελέγχουμε τις εγκαταστάσεις σας, για πιθανές ρωγμές, φθορές από ρίζες, καθιζήσεις, λανθασμένες συνδέσεις ή οτιδήποτε άλλο εμποδίζει την ομαλή λειτουργία τους.

 Με τη βοήθεια του Εντοπιστή Σωληνώσεων γνωρίζουμε επακριβώς το σημείο ύπαρξης αγωγών, καθώς επίσης και το βάθος που βρίσκονται. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα πλήρους χαρτογράφησης δικτύου σας.